Totaal oplosser voor het MKB

Perfect Data is een landelijk gerichte automatiseringsorganisatie. De specifieke eisen en wensen van onze relaties zijn steeds het uitgangspunt voor onze dienstverlening. Centraal binnen onze dienstverlening staat het optimaal installeren en beheren van PC, laptop en computernetwerken en het installeren en leveren van kantoormachines.

Perfect Data is uw specialist MKB software, oplossingen voor de Groothandel evenals oplossingen voor het mkb.

Met bijna 20 jaar ervaring als software specialist voor van het midden en klein bedrijf, ontwikkelt Perfect Data zowel standaard software pakketten als maatwerk oplossingen Webbase georiënteerd dus online via internet.

Via een breed netwerk van strategische partners kunnen wij tevens ondersteunen bij bijvoorbeeld consultancy en Detachering (voor korte of langere tijd inzetten van IT personeel), internetdiensten (bouwen van webpagina’s) en kantoormachines (o.a. printers, Voip telecom en projectors).

 

Online-handelspakket PGroWeb voor het MKB

Groothandel pakket

Perfect Data ontwikkelt al vele jaren toonaangevende software voor groothandel. Van kleine grossiers met één baliestation tot grotere bedrijven met meer filialen, van zelfstandige ondernemer tot franchisenemer, Perfect Data heeft een passende automatiseringsoplossing.

Onze software is speciaal ontwikkeld en voldoet volledig aan de eisen van de moderne MKB, met gespecialiseerde modules voor de automaterialengrossiers. Of uw bedrijf nu een uitgebreide orderverwerking heeft, onze software zal u helpen efficiënter te werken dan ooit te voren. Ons team bestaat voornamelijk uit jong professionele en gemotiveerde medewerkers die ervaring en kennis hebben om toepassingen te maken die volledig voor u op maat gemaakt zijn. Van totaaloplossingen tot digitale verkoop poorten, bij Perfect Data bent u voor automatisering aan het juiste adres.

Perfect Data levert uitsluitend kwalitatief hoogwaardige producten en beschikt vanzelfsprekend over de benodigde kennis en ervaring om deze op de juiste wijze in te passen.