Online-handelspakket PGroWeb

Automatiseren een zaak van vertrouwen!

Perfect Data is groot geworden door het zelf ontworpen groot- en detailhandelspakket PGroWeb, dat bij een groot aantal bedrijven in gebruik is. Ook onze helpdesk draagt bij tot een optimaal gebruik van PGroWeb. Een goede begeleiding is van groot belang om PGroWeb optimaal te kunnen gebruiken. Gebruikers kunnen hun opmerking en ideeën bij ons kwijt. Aan de hand van deze opmerking kunnen wij het pakket bij een nieuwe update eventueel aanpassen. Zo onstaat er vertrouwen en zekerheid onder de gebruikers.

Software in de cloud

Omdat u kiest voor software in de cloud, beschikt u over nieuwe voordelen. U bent niet meer gebonden aan investeringen in hardware en software op locatie. Werken met de cloud verlaagt de kosten voor een implementatie; u sluit aan op een bestaand systeem en maakt gebruik van standaard templates. U beschikt altijd over de nieuwste versie door automatische updates.

Overal toegang tot uw gegevens

Met PGroWeb Online werkt u in de Cloud. Op deze manier krijgt u op een veilige manier toegang tot uw gegevens. Het enige dat u nodig heeft is een device met internetverbinding. Doordat u overal toegang heeft tot uw bestanden en gegevens, creeërt u flexibiliteit om op iedere gewenste locatie te werken. Hierdoor bent u in staat snel te schakelen wanneer de markt daarom vraagt. Zelfs als u thuis, op een beurs, of onderweg bent.